Rodinný dom, 5 izbový

Kompletne a citlivo zrekonštruovaná prvorepubliková vila v známej pražskej Orechovke. Priestranný a svetlý dom z 30. rokov 20. storočia s krásne upravenou slnečnou záhradou, vyhrievaným bazénom a 2 garážami sa nachádza v prestížnom susedstve Müllerovej vily a mnohých ďalších významných stavieb.

Na prízemí je obývacia izba so svetlou kuchyňou, prepojená s terasou a záhradou, ďalej je tu vstupná hala a oddelené toalety. Na 1. poschodí je umiestnená hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (sprchovací kút, WC), ďalšie 2 spálne so zdieľanou kúpeľňou (vaňa, WC) a hala s úložnými priestormi. Podkrovie tvoria 2 izby a kúpeľňa (sprchovací kút, WC). Suterén obsahuje samostatnú bytovú jednotku 1+1 s priamym vstupom zvonku, technickú miestnosť, sprchu a prípravu na saunu.

Rekonštrukcia bola vykonaná v roku 2020. Na vykurovaných podlahách je taliansky mramor a dubové olejované parkety, okná sú repasované drevené špaletové a strešné. Obývaciu izbu zdobí krb obložený mramorom. Kuchynská linka vyrobená na mieru stolárom má umývačku, elektrickú parnú rúru SMEG, indukčnú varnú dosku Siemens, vstavanú mikrovlnnú rúru. V hornej kúpeľni je práčka a sušička. Podkrovné izby majú klimatizáciu. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. Na rovinatej zatrávnenej záhrade je vyhrievaný bazén so slanou vodou a s protiprúdom, ku garáži pre 2 autá prilieha dielňa.

Jedna z najprestížnejších pražských rezidenčných štvrtí s noblesnými vilami a veľkými záhradami je dobre dostupná, cesty autom urýchľuje blízky vjazd do tunelov. Jednoduchá je aj cesta na letisko. V pešom dosahu je medzinárodná škola Park Lane International School, anglická materská škola Nessie aj súkromné ​​jasle, škola Riverside School Prague - Junior High je vzdialená 6 minút električkou. K električkovej zastávke vedie len pár krokov, neďaleko sú stanice metra Petriny, Hradčanská i Dejvická. V blízkosti je niekoľko športovísk a priamo okolo domu vedie cyklotrasa, po ktorej je možné dôjsť napríklad do obory Hviezda, Divokej Šárky alebo do Stromovky.

Úžitková plocha cca 350 m2, 25 m2 garáž, zastavaná plocha 192 m2, záhrada 551 m2, pozemok 743 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40289
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    350 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    192 m²
  • Záhrada
    551 m²
  • Pozemok
    743 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.